Saturday, December 10, 2011

Salam sume...dah lama x update blog neyh...bz sesangat...pastu ader ajerk masalah y datang sampai nak pegang pc pown x berkesempatan...sorry yerk..dah banyak sangat kek y x dapat nak upload...ni pon curi2 masa kejap...skunk ni dah tukar keje kat tempat baru...kalau kat unit dulu mmg x bz..tapi skunk ni dah tukar ke jabatan perpustakaan mmg bz sesaje..weekend macam ni pon kena duty jugak...InsyaAllah dalam minggu nie sya akan try upload sume pic kek ya...thanks pada y setia mengikuti blog delicious ni ya..
lurve u so much!! (^_^)

0 comments:

There was an error in this gadget