Monday, December 12, 2011

Tempahan dr Sis Izan...
Thanx Kak





Haaa yang ni order dr Farah...best fwen time sek dulu..
merangkap regular cust neyh...
Anniversary cake u lovely husb...
Thanks Farah..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..






Tempahan dari sis Syuhadah Yahya...
Thanx Sis





Tempahan dr my love sis izan u adeq sepupu beliau..
maceh kak







Tempahan dr Jiran Depan Umah....Kak Azrin ..
maceh kak





Tempahan dr kawan Opis Aisya....
Thanks Aisya...
N sorry lambat upload...







Yehaaaa...kembali mengupdate blog...order kali ni dah lupe dari sape..hehe maap la ye pada puan y order kek nie....2 set cuppies berlainan tema...







Saturday, December 10, 2011

Salam sume...dah lama x update blog neyh...bz sesangat...pastu ader ajerk masalah y datang sampai nak pegang pc pown x berkesempatan...sorry yerk..dah banyak sangat kek y x dapat nak upload...ni pon curi2 masa kejap...skunk ni dah tukar keje kat tempat baru...kalau kat unit dulu mmg x bz..tapi skunk ni dah tukar ke jabatan perpustakaan mmg bz sesaje..weekend macam ni pon kena duty jugak...InsyaAllah dalam minggu nie sya akan try upload sume pic kek ya...thanks pada y setia mengikuti blog delicious ni ya..
lurve u so much!! (^_^)
There was an error in this gadget