Monday, December 12, 2011

Tempahan dr Sis Izan...
Thanx Kak





Haaa yang ni order dr Farah...best fwen time sek dulu..
merangkap regular cust neyh...
Anniversary cake u lovely husb...
Thanks Farah..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..






Tempahan dari sis Syuhadah Yahya...
Thanx Sis





Tempahan dr my love sis izan u adeq sepupu beliau..
maceh kak







Tempahan dr Jiran Depan Umah....Kak Azrin ..
maceh kak





Tempahan dr kawan Opis Aisya....
Thanks Aisya...
N sorry lambat upload...







Yehaaaa...kembali mengupdate blog...order kali ni dah lupe dari sape..hehe maap la ye pada puan y order kek nie....2 set cuppies berlainan tema...







Saturday, December 10, 2011

Salam sume...dah lama x update blog neyh...bz sesangat...pastu ader ajerk masalah y datang sampai nak pegang pc pown x berkesempatan...sorry yerk..dah banyak sangat kek y x dapat nak upload...ni pon curi2 masa kejap...skunk ni dah tukar keje kat tempat baru...kalau kat unit dulu mmg x bz..tapi skunk ni dah tukar ke jabatan perpustakaan mmg bz sesaje..weekend macam ni pon kena duty jugak...InsyaAllah dalam minggu nie sya akan try upload sume pic kek ya...thanks pada y setia mengikuti blog delicious ni ya..
lurve u so much!! (^_^)

Monday, November 28, 2011

Tempahan Kek Kawen dr Nurulhuda Madzi...Kek 2tgkt + Cup Cakes bertemakan warna pink putih..Selamat Pengantin Baru..moga kekal hingga ke akhir hayat..thanx ya





ORDER DARI KAK LIZA..THANX KAK 


     

Cup Cakes order dr Wanie....thanx wanie




Tempahan kali ni dari  sue fadzli u dijadikan goodies pengantin....terlupe nak snap pic ..dah masuk fridge br ingat sudahnye gamba kelabu asap jadinye...thanx sue



Tempahan kali ni dr my BFF kak ijan....cup cakes 'goodies' u sedekahkan kat surau...n 1 set lagi khas u yuyunk nye...man...happy bufday man..hope kalian kekal ke akhir hayat...amin...maceh sis...






uishhh banyak betul yang dah ketinggalan...y lepas2 banyak y x upload ag....time free nak upload cabel plak wat hal....ader ajerk halangannye...:'(....tempahan kali ni datangnye dr kak norfadzlina shairan...cup cakes khas u puteri kesayangannye..nk celeb bufday girls...ni nak d jadikan goodies u kengkawan Dayana...thanks kak....




There was an error in this gadget