Monday, November 28, 2011

Tempahan Kek Kawen dr Nurulhuda Madzi...Kek 2tgkt + Cup Cakes bertemakan warna pink putih..Selamat Pengantin Baru..moga kekal hingga ke akhir hayat..thanx ya





ORDER DARI KAK LIZA..THANX KAK 


     

Cup Cakes order dr Wanie....thanx wanie




Tempahan kali ni dari  sue fadzli u dijadikan goodies pengantin....terlupe nak snap pic ..dah masuk fridge br ingat sudahnye gamba kelabu asap jadinye...thanx sue



Tempahan kali ni dr my BFF kak ijan....cup cakes 'goodies' u sedekahkan kat surau...n 1 set lagi khas u yuyunk nye...man...happy bufday man..hope kalian kekal ke akhir hayat...amin...maceh sis...






uishhh banyak betul yang dah ketinggalan...y lepas2 banyak y x upload ag....time free nak upload cabel plak wat hal....ader ajerk halangannye...:'(....tempahan kali ni datangnye dr kak norfadzlina shairan...cup cakes khas u puteri kesayangannye..nk celeb bufday girls...ni nak d jadikan goodies u kengkawan Dayana...thanks kak....




Monday, November 7, 2011

Salam....perhh lama dah x m'update blog nei...line slow maleh nak on9..hehe...kek bufday kali ni d tempah dr my kazen nora@ateh...kek u permata hati aqeef darwish..pening nak wat kek u minah nie...cerewet hahahahahahaha...macam2 permintaannya..memula nak angry bird..pastu nak kek angka 1, nak kek mickey mouse, nak kek air terjun, nak kek taman...macam2 la...so last skali dah pening2 1 keputusan muktamat dia bg 1 cnth design kek nak versi taman + air terjun tapi nak ade angka 1...x penah buat kek fancy mcm ni mmg agak mencabar jugak la nak buatnya...makan masa hampir 5 jam nak deko kek ni...Alhamdulillah hasilnya memuaskan hati sume...syukur sangat2.....thanx babe pasni bg ak design y mencabar ag k...hahahahaha











5kg choc moist cake + buttercream + candle HAPPY BIRTHDAY + jelly + sticker banner + toys + mickey edible image = RM200

Friday, November 4, 2011

Salam...kali ni tempahan kek kawen dr my kazen...Aznera..nak support kek kawen u BFF dia...so kek 3 tingkat bertemakan warna oren..memula ingat dia nak pasang kat sana ..ye la sebab jauh nak bawak ke rawang...skali sampai2 dia suh siap pasang dr umah..takut kalau pasang sendiri senget benget katanya...sudah la background blkg x cntk nak snap pic...hehehe...
Thanx Adeq


kek 3 tingkat 
2kg + 1kg + 1/2kg choc moist cake + patung + stand + pisau biasa RM200
Tempahan kali ni datangnya dari IFA AZLAN
kawan pada regular cust Yati...kek hantaran ni mulanya nak tema gold..hehe tapi malangnya x reti nak mix kaler jadikan gold..nasib baik ifa ni jenis slamber n brutal..ok jerk kalau d gantikan ngan kaler kuning..hehehe selamat suda..maceh ye Ifa...



 1kg choc moist cake + buttercream + bit fondant + bunga gum paste

Tuesday, November 1, 2011

Tempahan kali ni datangnya dr 
Adeq Marahaini Syahirah & Kakak nyew...
3 set kek y ditempah berlainan tema :
1) 1.5 kg kek bertemakan bola siap ngan player lagi...:) 
yang ni  order dr c kakak u beloved BF y minat sangat ngan bola...
 



1.5 kg choc moist cake + buttercream + player football
RM55

2) 12 cup cakes yang ni adeq marahaini order u makan2 sendiri....nak y banyak krim..katanya suka sangat makan krim..design y ni pon d pilih sendiri oleh adeq marahaini ni...siap nak berkaler2 lagi...



12 cup cakes choc moist + buttercream (M) size = RM26.40

3) 16 cup cakes yang ni ditempahkan dr kakak marahaini khas u sang kekasih yang sangat di cintai..hehe...
cup cakes ni nak bertemakan cinta2..love2...tapi nak ada lambang MU...maklum la u sang kekasih hati la katakan...bertemakan pink + putih + merah..kaler pebret katanya...



16 cup cakes choc moist + buttercream (M) size + sticker MU = RM37.20
There was an error in this gadget